اما مشکل اصلی چیست؟ مشکل اصلی را باید در طراحی پنجره های نمای ساختمان دانست. اینجاست که پی خواهیم برد پنجره های کوچک به کار نمای ساختمان اداری نمی آیند. نکته اصلی اینجاست که نمای ساختمان اداری می تواند بیانگر شان و منزلت کسب و کارهای مستقر در این ساختمان باشد. طراحی نمای ساختمان اداری می تواند گویای میزان حرفه ای بودن کار شما باشد. بیراه نیست که مدیران کسب و کارها ترجیح می دهند در ساختمان هایی با نمای شیک مستقر شوند.
برای طراحی نمای اداری مدرن میتونید از متریالهای سنگ، فلز و شیشه استفاده کنید. بنابراین سنگ گرانیت برای طراحی نمای ساختمان اداری متریال مناسبی است. نمای اداری ساختمان باید به شکلی خلاقانه طراحی شود تا بتواند ارتباطی مناسب و موثر میان داخل و خارج ساختمان ایجاد کند. در طراحی نمای اداری به ویژگیهای سازمان و اداره و شاغلان در آن نیز توجه میشود.
ساختمان های سالم که با مصالح طبیعی کار می کنند و از اقلیم طبیعی در ساختمان بهره می برند. به نظر کمتر با مشکالت بیماری روحی در کارکنان و یا دوری از کار مواجه هستند. یا اینکه هزینه های سبز ساختن ممکن است از طریق پس انداز حاصل از قبوض مصرف انرژی در کمتر از مجله خبری معماری پنج سال تلافی شود همانند ساختمان کویین در دانشگاه پلی تکنیک آنجلا. انتخاب روشی سازگار با ذینفعان و مصالح و تکنولوژی قابل بازیافت اهمیت زیادی دارد. قابلیت ماندگاری و نحوه به کارگیری مصالح باید به گونه ای باشد که چنانچه در ساختمانی از آنها استفاده شد.
- امنیت افرادی که در طول روز در آن تردد می کنند و مشغول به کار هستند باید مورد توجه قرار بگیرد.
- پارتیشن بندی و دیوار کاذب برای این مدل از طراحی بسیار کاربردی و مفید است و همچنین با این قابلیت ها امکان نوسازی و بازسازی وجود دارد.
- نمای ساختمان اداری نمایشگر جایگاه، منزلت و ویژگیهای مالکان ساختمان است.
- دفاتر از لحاظ فضا، مساحت و سرویس دهی، هزینهای فوق العاده بیشتر از ایستگاههای کار با پلان آزاد را به جا میگذارد، اما محیط خصوصی و خلوت بیشتری را به وجود میآورد.
طراحی ساختمان اداری کارخانه، توسط گروه معماری دات می باشد که به عنوان یک گروه طراحی در چین مشغول به فعالیت می باشند. مرز زمین پروژه به گونه ای تقسیم بندی شده که محور غربی ساختمان می بایست طبق قوانین و مقررات شهرداری طراحی شود و چون زمین ساختمان دارای یک پخ شدگی 45 درجه بوده، جلوی ضلع شرقی 10 متر پیش آمدگی داشته است. پروژه تجاری اداری سعادت آباد دارای دو بر شمالی و جنوبی با زیر بنای 1400 متر مربع دارای یک واحد تجاری ،پنج واحد اداری در پنج طبقه ،یک طبقه پارکینگ و یک طبقه انبار در بلوار سعادت آباد واقع شده است. بنا به طراحی معمار پروژه ساختمان دارای دو نمای متفاوت بوده که فصل مشترک هر دو نما تکرار مدولاسیون های 40 سانتی در راستای محور عمودی و متریال “چوب ترمو” طراحی شده است.
آئین نامه استاندارد ساختمان های اداری در تهران حاکی از آن است که مساحت تصرف ساختمان نباید بیش از 60 درصد مساحت زمین + 2 متر باشد. طبق این قانون، معمولاً بخشی از زمین به عنوان چاه نور مرکزی برای تامین نور واحدهای مرکزی استفاده می شود. همچنین نسبت مجاز شیشه به سایر مصالح به کار رفته در نما 40 درصد است.
نمای ساختمان اداری باید چه ویژگی هایی داشته باشد:
سبک مدرن، کلاسیک و سنتی از مواردی هستند که در طراحی نمای ساختمان اداری استفاده میشوند. لامپهای ال ای دی، وال واشرها، جتلایتها، لامپهای زمینی و چراغهای دکوراتیو از تجهیزاتی هستند که برای طراحی نمای ساختمان اداری به کار میروند. در طراحی ساختمان های(فضاهای) اداری بایستی دارای انعطاف پذیری، راحتی نگهداری، دسترسی مناسب و یک موقعیت اکولوژیکی اقلیمی مناسب باشند و از طرف دیگر یک محیط آرام، لذت بخش و مفید را برای استفاده کنندگان فراهم سازند. امروزه ساختمان های اداری بیشتر دارای نماهای شیشه ای مشابه هستند اما تقسیم بندی و کیفیت فضاهای داخلی آنها با یکدیگر متفاوت می باشد. پروژة اداري- تجاري زرافشان با مساحتي در حدود ۱۵۰۰ مترمربع در تقاطع خيابانهاي زرافشان و فلامک در شهرک قدس واقع شده است. این بنا دارای هفت طبقه می باشد که طبقات همکف و نیم طبقه آن به کاربری تجاری و پنج طبقه دیگر به فضاهای اداری اختصاص یافته است.
نمای آجری